Recette Limoncello
Recette Limoncello. Using a vegetable peeler, remove the peel from the lemons in long strips (reserve the lemons for another use). Remove from heat and allow milk mixture to cool to room temperature.
La liqueur maison fait partie des recettes faciles et économiques que l'on devrait tous savoir préparer. Le limoncello est une liqueur italienne à base d'écorces de citrons, (citron en italien se dit limone). Store the bottles in a cool, dark place for one week.
Remove from heat and allow milk mixture to cool to room temperature.
Avant de révéler le secret de sa recette, il nous semble intéressant de vous en raconter l'histoire.
Le limoncello est une liqueur délicieuse à base d'ingrédients simples, mais qui doit être préparée de façon méticuleuse. Pour milk and sugar into a large pot and bringing to a low boil, stirring often, until the sugar has dissolved. Pelez tous les citrons à l'aide d'un économe et réservez les pelures.
Rating: 100% based on 788 ratings. 5 user reviews.
David Holt
Thank you for reading this blog. If you have any query or suggestion please free leave a comment below.
0 Response to "Recette Limoncello"
Enregistrer un commentaire